1
120 x 90
2
728 x 90
3
120 x 90

ADOPT EUROPEANA

data: Anuntul nu mai este valabil   |   locatie: Bucuresti    |   425 vizualizari

adopt europeana bucuresti 20 aug 2014 Ofer spre adoptie un motan cu varsta de aproximativ 3 ani. Este de rasa europeana si poarta numele de Ryu. Numele ii este definitoriu, el avand o privire impunatoare, patrunzatoare si o conformatie solida, fiecare pas impunand respect, dar o personalitate deosebita ce vine in contradictie cu caracteristicile sale fizice.
Ryu si-a petrecut cei 3 ani de pana acum hoinarind pe strazile orasului, pana intr-o zi in care ne-am intalnit. Desi libertatea lui a avut farmecul sau, a avut insa si consecinte grave. Era extrem de anemic, din cauza unei infestatii masive cu paraziti externi, deshidratat si totalmente lipsit de vlaga. Inteligenta si firea lui sociabila l-au determinat sa isi foloseasca ultimele forte si sa se tarasca pana sub balconul meu. Mi-am dat seama cata nevoie are de ingrijiri corespunzatoare si de atentia pe care, chiar si-n acele momente, nu se sfia sa o ceara si sa o acorde.
Au trecut 4 luni si el si-a revenit complet. Este foarte cuminte, nu plange fara sens, ii aud glasciorul doar cand vrea sa fie comunicativ, in general e un lenes ( avand parca un scop suprem de a fi mangaiat fara incetare si de a face simfonii neegalate cu torsul caracteristic), insa este si jucaus, asteptand cu rabdare participarea mea sau facand complice jucariile din casa. Nu are probleme cu alte pisici si nu este mofturos la mancare, nu a distrus absolut nimic prin casa, folosind doar sisalul pentru a-si ascuti gherutele.
Stie sa foloseasca litiera, este deparazitat intern, deparazitat extern, vaccinat, sterilizat, avand carnet de sanatate care sa ateste aceste lucruri.
Ryu este asadar un motan echilibrat, dornic de afectiune, care merita o familie permanenta pe masura. Astept cu nerabdare un telefon sau un e-mail pentru a va raspunde la orice intrebari suplimentare.

Pret: -
Persoana de contact: Rosu Miruna
Telefon: 0749287449
Trimite email: Trimite email
adopt europeana bucuresti 20 aug 2014adopt europeana bucuresti 20 aug 2014adopt europeana bucuresti 20 aug 2014adopt europeana bucuresti 20 aug 2014adopt europeana bucuresti 20 aug 2014
  • mail-share.png
Intreaba medicul veterinar

Evenimente din lumea animalelor


Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cand a aparut pisica domestica?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cand toarce o pisica?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cum isi aratau vechii greci durerea la decesul unei pisici?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Ce inseamna atunci cand coada unei pisici se misca dintr-o parte in alta?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Ce este special la pisicile care traiesc la Muzeul Ernest Hemingway din Florida?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Psicile calico sunt de obicei...

urmatoarea intrebare
vezi rezultatul
Animax
Feedback Zoo.ro
Inchide fereastra