1
120 x 90
2
728 x 90
3
120 x 90

Filme de animatie cu ... animale

data: 07.05.2013   |   vizualizari: 16737 vizualizari

RatatouilleIti este dor de un film de animatie, relaxant si amuzant, potrivit pentru o seara linistita in familie? Noi iti propunem unele dintre cele mai apreciate animatii ale ultimilor ani. Descopera-le in randurile de mai jos!

Ratatouille

Remy este un tanar soarece al carui vis este sa devina maestru bucatar. El nu este descurajat nici de piedicile pe care i le pune familia, nici de faptul ca gastronomia este o profesie care uraste soarecii. Remy este insa pregatit pentru a-si indeplini visul, iar faptul ca locuieste in canalizarea unui restaurant foarte bine cotat ii aduce visul extrem de aproape.

In ciuda pericolelor si capcanelor, ispita este mare, asa ca se aventureaza in acest univers interzis. Sfasiat intre conditia sa si visul neindeplinit, Remy va descoperi curand adevaratul sens al aventurii, al prieteniei, al familiei si va intelege ca trebuie sa aiba curajul de a fi ceea ce este: un soarece care vrea sa fie mare bucatar.

Ice Age: Continental Drift

Goana frenetica a lui Scrat dupa ghinda blestemata, pe care o urmareste de la inceputul timpurilor, are consecinte care schimba intreaga lume: un cataclism continental care naste cea mai mare aventura din toate timpurile pentru Manny, Diego si Sid.

Din cauza acestei situatii, Sid face echipa cu artagoasa Buni, iar turma se intalneste cu o menajerie pestrita de pirati care vor sa-i impiedice sa se intoarca acasa.

Madagascar 3: Europe's Most Wanted

Leul Alex, Zebra Marty, Hipopotamita Gloria si girafa Melman inca se lupta sa-si gaseasca drumul inapoi spre casa, in iubitul lor New York, insotiti de Regele Julien, de Maurice si de Pinguinii.

Aventurile lor comice ii poarta acum prin toata Europa, unde gasesc ascunzatoarea perfecta: un circ ambulant, pe care simpaticii nostri eroi il reinventeaza, in stil Madagascar!

Puss in Boots

Cu mult timp inainte de a-l intilni pe Shrek, faimosul luptator, amorez si proscris, Motanul Incaltat devine un adevarat erou cind porneste in aventura alaturi de Pisi-Labute Pufoase si Hopa Alexandru Mitica, pentru a-si salva orasul.

Dar misiunea lui este ingreunata de fiorosii nelegiuti Jack si Jill, care fac tot ce le sta in puteri ca sa zadarniceasca planul eroilor nostri.

Rango

Pana acum, vestul salbatic american a vazut toate tipurile de eroi, dar Rango este o specie absolut nemaivazuta: un cameleon mititel cu suflet mare, care isi pune in gind sa salveze un orasel la fel de bizar precum creaturile care-l locuiesc, si, care, pe parcurs, se transforma in eroul care odinioara doar isi inchipuia ca este.

Rio

Blu este un papagal ara care nu a invatat niciodata sa zboare si se bucura de o viata confortabila impreuna cu proprietara sa si cea mai buna prietena a lui, Linda, in oraselul Moose Lake din Minnesota. Blu si Linda cred ca el este ultimul din specia sa, dar cand afla de existenta unui alt ara care locuieste in Rio de Janeiro, pornesc spre taramul indepartat si exotic pentru a o gasi pe Jewel, jumatatea de sex opus a lui Blu.

Nu dupa mult timp de la sosire, Blu si Jewel sunt rapiti de un grup de traficanti de animale. Blu scapa, ajutat de versata Jewel si un grup de pasari orasene mistocare si cu vorba dulce. Acum, cu noii prieteni de partea lui, Blu va trebui sa gaseasca curajul de a invata sa zboare, de a scapa de rapitorii care le sunt pe urme, pentru a se intoarce la Linda, cea mai buna prietena pe care a avut-o o pasare vreodata.

Comentarii:

0 comentarii

Nici un comentariu

Comenteaza articolul

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate *
  • mail-share.png
Intreaba medicul veterinar

Evenimente din lumea animalelor


Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cand a aparut pisica domestica?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cand toarce o pisica?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cum isi aratau vechii greci durerea la decesul unei pisici?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Ce inseamna atunci cand coada unei pisici se misca dintr-o parte in alta?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Ce este special la pisicile care traiesc la Muzeul Ernest Hemingway din Florida?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Psicile calico sunt de obicei...

urmatoarea intrebare
vezi rezultatul
Animax
Feedback Zoo.ro
Inchide fereastra