1
120 x 90
2
728 x 90
3
120 x 90

Rase de caini care seamana cu lupii

data: 27.08.2013   |   vizualizari: 16103 vizualizari

MalamutIti doresti un ciane puternic, care sa impresioneze si care sa devina un companon desavarsit? Atunci rasele de caini care seamana cu lupii sunt potrivite pentru tine. Descopera mai jos unele dintre cele mai ''salbatice'' rase de caini care seamana cu lupii!

Malamut de Alaska

Malamutul de Alaska este una dintre cele mai vechi si mai pure rase de caini din lume. Din punct de vedere genetic, acest caine este extrem de asemanator cu lupul, iar ADN-ul sau dovedeste ca a fost domesticit de om acum mai bine de 5000 de ani.

Foarte inteligent si loial, cainele din rasa Malamut de Alaska este un companion de incredere pentru cei care isi doresc un caine matur, cu personalitate. Devotat stapanilor, prietenos si jucaus, cainele Malamut de Alaska are nevoie de miscare zilnica, atat fizica, cat si mentala.

De obicei, cainii din rasa Malamut de Alaska sunt curati si fara mirosul neplacut, specific.

Husky Siberian

Rasa de caini Husky Siberian este una dintre cele mai vechi, ai carei stramosi vin din zone ale lumii cu unele dintre cele mai severe conditii de viata. Acesti cainii sunt originari din triburile Chukchi din Siberia, acolo unde erau folositi pentru tractiune.

Dintre toate rasele de caini de tractiune, cei din rasa Husky Siberian sunt cei mai mici. In prezent sunt folositi in special pentru plimbarile cu saniile.

Cainele Husky Siberian este activ, energic si rezistent, extrem de inteligent si cu o personalitate puternica. Este indicat sa aiba parte multa miscare zilnic si sa fie implicat in cat mai multe activitati, in caz contrar poate dezvolta probleme comportamentale.

Saarloos

Istoricul rasei de caini Saarloos a inceput in anul 1920, atunci cand un crescator danez a incrucisat un caine din rasa Ciobanesc German cu o lupoaica aflata in captivitate. Scopul a fost producerea de caini rezistenti la boli. Astfel, cainele din rasa Saarloos este foarte puternic, rezistent si foarte activ.

Este recomandat ca acest caine sa traiasca alaturi de mai multi caini din aceeasi rasa, pentru a se simti cu adevarat in haita. Saarloos este un caine ideal pentru traiul la curte. Nu se adapteaza la viata de oras, in special daca este crescut in apartament.

Are nevoie de o curte spatioasa, multa miscare zilnic si diverse activitati in care sa fie implicat. In plus, nu este o alegere potrivita pentru familiile cu copii sau pentru cei neexperimentati.

Canaan

Cainele din rasa Canaan este inteligent, independent, docil, loial si afectuos. Are insa nevoie de socializare inca de la cele mai fragede varste, atat in compania altor animale, cat si in compania oamenilor.

Totusi, acest caine este foarte prietenos si afectuos cu persoanele pe care le cunoaste. Cu un instinct de aparare foarte puternic, Canaan este un caine de paza excelent, foarte devotat familiei pe care o apara.

Shikoku Inu

Shikoku Inu, cunoscut si sub numele de Kochi Ken, este una dintre rasele de caini native in Japonia. Acest caine era folosit in special pentru vanatoare. Foarte agil si energic atunci cand este afara, Shikoku Inu este tacut si calm acasa.

Foarte istet, acest caine invata rapid diverse trucuri si este usor de dresat. In plus, devine un caine de paza de nadejde. Totusi, nu este recomandat pentru persoanele neexperimentate.  

Comentarii:

0 comentarii

Nici un comentariu

Comenteaza articolul

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate *
  • mail-share.png
Intreaba medicul veterinar

Evenimente din lumea animalelor


Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cand a aparut pisica domestica?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cand toarce o pisica?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cum isi aratau vechii greci durerea la decesul unei pisici?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Ce inseamna atunci cand coada unei pisici se misca dintr-o parte in alta?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Ce este special la pisicile care traiesc la Muzeul Ernest Hemingway din Florida?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Psicile calico sunt de obicei...

urmatoarea intrebare
vezi rezultatul
Animax
Feedback Zoo.ro
Inchide fereastra