1
120 x 90
2
728 x 90
3
120 x 90

Rase de caini potrivite pentru persoanele alergice

data: 05.04.2013   |   vizualizari: 11249 vizualizari

PoodleSuferi de alergie la parul de animale de companie insa iti doresti foarte mult un caine? Avem o veste buna pentru tine: exista numeroase rase de caini care nu naparlesc si care au o blana fara miros, ceea ce reprezinta visul oricarei persoane alergice. Vezi mai jos care sunt rasele de caini potrivite pentru persoanele alergice!

Bichon Frise

Chiar daca are o blana pufoasa, cainele din rasa Bichon Frise este potrivit pentru persoanele alergice la parul de animale. Nu naparlesc si sunt usor de dresat! In plus, daca este pieptanata si periata regulat, blana acestui caine nu va cauza niciun fel de probleme persoanelor sensibile.

Cainele Bichon Frise este potrivit pentru familiile care isi doresc un animal micut si delicat, foarte vioi si jucaus. Este un caine foarte activ, caruia ii place miscarea in aer liber.

Schnauzer

Cainele din rasa Schnauzer este un animal care nu naparleste si este astfel potrivit pentru persoanele alergice. In plus, este ideal pentru persoanele active, care vor sa impresioneze. Sunt caini care se potrivesc foarte bine in familiile cu copii foarte activi, care au instincte de lider.

Schnauzerul este un caine docil si supus, care isi va urma stapanul cu devotament. Poate fi insa independent si incapatanat, astfel ca este nevoie sa fie dresat de la varste fragede.

Yorkshire Terrier

Cainele din rasa Yorkshire Terrier este potrivit pentru famiile cu copii, care locuiesc la bloc. Sunt animale foarte jucause, care au nevoie de atentia stapanilor lor. In plus, nu naparlesc aproape deloc, astfel ca sunt ideale pentru persoanele care sufera de alergii.

Totusi, blana cainelui din rasa Yorkshire Terrier are nevoie de ingrijire zilnica, pentru a ramane fina si delicata.

Bedlington Terrier

Chiar daca la prima vedere cainele din rasa Bedlington Terrier seamana mai mult cu un miel, este alegerea potrivita pentru persoanele care sufera de alergii. Este un caine care nu naparleste si este foarte manierat. Este ideal si pentru familiile cu copii activi.

Shih Tzu

In ciuda blanii lungi, fine si matasoase, cainele din rasa Shih Tzu nu naparleste aproape deloc. Are insa nevoie de multa ingrijire, astfel incat blana sa isi pastreze aspectul placut. Sunt caini foarte afectuosi si atasati de familia din care fac parte.

Adesea devin gelosi pe alte animale de companie din locuinta si chiar pe copiii mai mici. Trebuie astfel familiarizati de la varste fragede cu membrii familiei.

Poodle

Ca si cainele din rasa Schnauzer, Poodle-ul este de mai multe marimi: miniatural, standard si mare. Acest caine nu naparleste, insa blana lor are nevoie de periere si ingrijire regulata. Sunt animale foarte inteligente, care se inteleg foarte bine cu copiii si persoanele active.

Ogar Italian

Cainele din rasa Ogar Italian are o blana scurta si fina, care aproape ca nu naparleste niciodata. In plus, blana este usor de intretinut, necesita doar o periere saptamanala. Ogarul Italian este un caine foarte jucaus si loial, care se acomodeaza usor si cu viata de apartament.

Este insa un caine foarte sensibil la temperaturile scazute, astfel ca nu este potrivit pentru familiile care locuiesc in climate mai reci.

Basenji

Cainele din rasa Basenji nu naparleste si nici nu latra, fiind alegerea potrivita pentru persoanele alergice, care isi doresc un caine linistit. Este foarte iubitor si se ataseaza foarte mult de stapanii sai.

Samoyed

Cainele din rasa Samoyed este visul oricarei persoane care sufera de alergii. Chiar daca naparleste, parul sau nu are matreata sau un miros neplacut, ceea ce il face alegerea potrivita pentru persoanele care sufera de alergii.

Sunt caini iubitori si jucausi, intotdeauna cu o atitudine pozitiva. Sunt ideali si pentru familii cu copii activi.

Comentarii:

0 comentarii

Nici un comentariu

Comenteaza articolul

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate *
  • mail-share.png
Intreaba medicul veterinar

Evenimente din lumea animalelor


Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cand a aparut pisica domestica?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cand toarce o pisica?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cum isi aratau vechii greci durerea la decesul unei pisici?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Ce inseamna atunci cand coada unei pisici se misca dintr-o parte in alta?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Ce este special la pisicile care traiesc la Muzeul Ernest Hemingway din Florida?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Psicile calico sunt de obicei...

urmatoarea intrebare
vezi rezultatul
Animax
Feedback Zoo.ro
Inchide fereastra