1
120 x 90
2
728 x 90
3
120 x 90

Cainele clonat a devenit tata

data: 30.07.2012   |   vizualizari: 7011 vizualizari

Cainele clonat a devenit tata Primul caine clonat in scop comercial a devenit tata! Un cuplu din Florida a platit peste 155 000$ pentru a clona preaiubitul labrador Sir Lancelot dupa moartea sa. Cainele clonat a devenit tata și are opt cațeluși sanatoși.

„Am decis sa clonam preaiubitul nostru caine Lancelot dintr-un motiv foarte simplu. Aveam in sfarșit tehnologia. ADN-ul sau a fost inghețat și restul e istorie. S-au mai clonat cațiva caini și pare ca responsabila este soarta. Oamenii care urmau sa faca aceasta operațiune erau disponibili și se aflau departe, in Coreea de Sud. Am gasit in Sir Lancelot multe trasaturi umane. L-am iubit și respectat și am decis ca 12 ani a fost prea puțin. Acest sentiment s-a intors de prea multe ori. Am vrut sa avem un caine asemanator. Am vrut esența minunatului nostru animal de companie. Ceea ce am obținut este mai mult decat atat. Clona cainelui are același comportament, aceleași mișcari și toate trasaturile predecesorului sau. La acest lucru nu ne-am așteptat. Decizia de a avea caței de la cainele clonat a fost un lucru firesc. Nu am avut niciodata șansa de a avea cațeluși de la Sir Lancelot pentru ca l-am sterilizat cand era tanar, fara sa realizam cat de repede trec anii. Avand acești cațeluși minunați vom vedea cate din trasaturile lui Lancelot se vor transmite prin clona. Va fi o alta generație a cainelui clonat. Reproducerea a avut loc pe 7 mai prin inseminare artificiala. Nașterea a avut loc pe 4 iulie, iar numele cațelușilor este: Star, Victory, Glory, Patriot, America, Independence, Allegiance, Liberty.” - a declarat Nina Otto, stapana canilor. Cuplul mai are inca noua caini de rase diferite care l-au acceptat fara nicio problema.

Aceste opt mici miracole sunt de vanzare, doar un singur exemplar va ramane cuplului, restul se vand online. Nina Otto, stapana cainelui clonat și a cațelușilor pe care i-a numit „viitorii cațeluși din trecut” nu a facut publice prețurile celor șapte cațeluși.

Nina Otto a recunoscut ca a fost dificila reproducerea labradorului clonat deoarece avea un pedigree neobișnuit. Cainele nu a fost recunoscut de Clubul Canin American din cauza clonarii sale. 

Labradorul clonat cand era pui Catelusii proveniti din cainele clonat Cainele clonat a devenit tata Stapanii cainelui clonat

Comentarii:

0 comentarii

Nici un comentariu

Comenteaza articolul

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate *
  • mail-share.png
Intreaba medicul veterinar

Evenimente din lumea animalelor


Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cand a aparut pisica domestica?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cand toarce o pisica?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cum isi aratau vechii greci durerea la decesul unei pisici?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Ce inseamna atunci cand coada unei pisici se misca dintr-o parte in alta?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Ce este special la pisicile care traiesc la Muzeul Ernest Hemingway din Florida?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Psicile calico sunt de obicei...

urmatoarea intrebare
vezi rezultatul
Animax
Feedback Zoo.ro
Inchide fereastra