1
120 x 90
2
728 x 90
3
120 x 90

Femeia care se hraneste cu mancare pentru pisici

data: 05.09.2012   |   vizualizari: 7202 vizualizari

Pisica mancandA saliva dupa biscuiti sau mancare umeda este perfect normal pentru prietena ta cu blana de felina. Insa pentru o femeie in toata firea? Nu prea.

Mary (al doilea nume l-a pastrat secret) a recunoscut ca are un obicei alimentar bizar in cadrul emisiunii My Strange Addiction si a dat mai multe detalii despre comportamentul ei.

Femeia de 46 de ani din Michingan a declarat ca a fost pentru prima oara tentata sa cineze alaturi de cele 3 pisici ale ei in urma divortului dificil prin care a trecut. Totul a inceput ca un „indemn inocent”, spune Mary care ulterior a devenit dependenta de mancarea pentru pisici.

Probabil te intrebi ce anume face mancarea pentru pisici atat de irezistibila pentru Mary. Ea a explicat ca „se sparg in gura ta, sunt pline de arome si le iubesc. Cand ma gandesc la o anumita aroma, incep sa salivez.” Acum isi poate intelege pisicile cand incep sa miaune dupa biscuitii cu vita.

Costurile unui asemenea comportament alimentar sunt destul de ridicate, mancarea pentru pisici e mai scumpa decat cea pentru oameni, iar Mary mananca mai mult decat o pisica. Asadar, Mary cumpara, doar pentru ea, hrana pentru pisici in valoare de 200 de dolari pe luna.

Oricine aude de aceasta poveste considera ca e scarbos. Exista 4 alimente de baza, iar hrana pisicii nu este una dintre ele.

Femeia dependenta de hrana pentru pisici

Totusi, Mary considera ca sanatatea nu-i este pusa in pericol. „Una dintre pisicile mele are 17 ani si este perfect sanatoasa. De ce mi-ar face mie rau? Daca pisicile o mananca inseamna ca si eu pot manca. Cand cineva imi va dovedi contrariul, ma voi opri din mancat” a adaugat Mary.

Dependenta acestei femei este de acum 5 ani, de cand a divortat. Ea este somera si a ajuns sa manance aproape 900 de biscuiti pentru pisici pe zi si peste 1 000 000 de cand adictia ei a inceput. Mary spune ca nu mai mananca mancare pentru oameni deoarece biscuitii ii spun „Mary, vino si mananca-ne!”. 

Femeia pisica

Medicii considera ca acest obicei alimentar o poate ucide si ca ar trebui sa se opreasca imediat. Mancarea pentru animale de multe ori contine parti din animale moarte sau bolnave. A o consuma inseamna sa te supui riscului de a contacta salmonela, virusul E. coli si cancer.

Psihologii cred ca acest obicei alimentar ciudat este o metoda prin care Mary se detensioneaza. Este evident ca divortul a fost o experienta neplacuta pentru ea si a incercat sa depaseasca acest conflict interior capatand adictia. Probabil o terapie ar ajuta-o sa se inteleaga mai bine, sa accepte divortul, sa se accepte pe sine, sa isi gaseasca un loc de munca si sa revina la o hrana normala.

Femeia in barca

Comentarii:

1 comentariu

Gravatar
Sabina    |   05.09.2012
Pana sa citesc acest articol, credeam ca nu e rau sa mananci mancare pentru pisici. Chiar am facut glume cu prietenii mei despre cum e sa consumam mancare pentru animale. Acum stiu sa ma feresc de ea. Multumesc!

Comenteaza articolul

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate *
  • mail-share.png
Intreaba medicul veterinar

Evenimente din lumea animalelor


Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cand a aparut pisica domestica?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cand toarce o pisica?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cum isi aratau vechii greci durerea la decesul unei pisici?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Ce inseamna atunci cand coada unei pisici se misca dintr-o parte in alta?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Ce este special la pisicile care traiesc la Muzeul Ernest Hemingway din Florida?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Psicile calico sunt de obicei...

urmatoarea intrebare
vezi rezultatul
Animax
Feedback Zoo.ro
Inchide fereastra