1
120 x 90
2
728 x 90
3
120 x 90

Modalitati de a-ti innebuni stapanul (doar pentru pisici).

data: 27.06.2012   |   vizualizari: 3148 vizualizari

Modalitati de a-ti innebuni stapanul  1. Cerșește alimente. Practica mieunatul cel mai demn de mila, combinat cu o expresie de foame iminenta. Cand ai reușit sa-l dai jos din pat, urmarește-l peste tot in casa, mieunand patetic și linge-ți buzele ori de cate ori se uita la tine. Cand in final cedeaza și iți da un pic din mancarea ta preferata, miroase-o cu dispreț și apoi “acopera” mancarea zgariind podeaua in jurul ei. Cateva ponturi: poți acoperi mancarea cu noua ei lenjerie de matase.

2. Trezirea la 3 dimineața. In cele mai dulci ore de somn ale dimineții, du-te in cel mai indepartat loc fața de patul in care doarme stapanul tau și miauna cat poți de tare și dureros. Cand stapanul, intr-un final, se ridica din pat sa investigheze problema, așeaza-te in poziția de dormit și ține ochii inchiși. Așteapta 15 minute dupa ce stapanul s-a intors in pat, apoi repeta. Atenție: nu repeta mai mult de 3 ori! Il vrei pe sclavul, pardon, stapanul tau bine odihnit dimineața ca sa te poata aștepta toata ziua!

  3. Holbeaza-te la nimic. Gasește-ți un punct fix pe perete (de preferat sa nu aiba nimic in jurul lui) și holbeaza-te. Cand stapanul tau te intreaba la ce te uiți, ignora-l. Cand in sfarșit se hotaraște sa investigheze punctul, intoarce-te și uita-te pe peretele opus.

  4. Cutia cu jucarii. Va veni ziua in care stapanul iți va aduce o noua jucarie. Pretinde ca ești bucuroasa și interesata cand iți va pune cutia cu jucarii pe podea. Cand iți va scoate jucaria din cutie, trateaz-o cu dispreț (hai ca știi !) și concentreaza-ți atenția pe ambalaj. Cu cat te joci mai cu entuziasm cu aceasta cutie, cu atat jocul va deveni mai amuzant. (Poți sa te uiți la jucarie in secret, cand stapanul nu te vede).

  5. Saltul ce sfideaza moartea. Poate nu vei fi impresionat, insa trebuie sa ințelegi ca ținta este cu 4 metri mai inalta decat locul unde te afli, locul de aterizare are o balustrada cu un decalaj de 3 cm in partea de jos, așa ca trebuie sa te agați sau sa sari peste ea. Daca aluneci, este vorba de 7 metri de cadere urmand sa te izbești de podeaua dura din gresie mexicana. (Ai in vedere ca frica nu-ți va opri stapanul sa filmeze totul).

6.  Dezvolta o dependența. O alegere buna ar fi bucațile de pește. Topește-te in timp ce mananci bucațile de ton. Dezvolta-ți un mieunat aparte ce vizeaza scopul. Cand stapanul tau in sfarșit iți da ceea ce iți dorești, uita-te atent și reține locul unde este pastrat. Data viitoare cand vei mai pofti pește, trage cutia pe scari, deschide ușa de la dormitor cu ea. Este greu sa miauni cu bucați de pește in gura, insa chiar funcționeaza. Inima stapanului se va inmuia cand va vedea cat de serioase sunt nevoile tale.

7.  Jocul strategic de-a ignorarea. Cel mai amuzant joc pentru mine este sa trec incet pe langa stapanul meu cand sta jos, sa-mi unduiesc talia pe langa picioarele lui intr-o maniera iubitoare. Apoi voi freca fața mea de un un colț al mesei din apropiere in timp ce torc  și afișez o imagine plina de afecțiune. Cand se pregatește sa ma mangaie sau sa ma ia in poala sa, voi fugi, lasandu-mi stapanul plin de uimire și frustrat. La mine merge!

8.  Joaca de-a fotografiatul. Una din activitațile preferate ale oamenilor este sa fixeze acea cutie neagra in dreptul nostru și sa captureze cele mai inteligente momente ale noastre pe care ei le numesc ”fotografii”. Cel mai interesant joc pentru mine este sa ma așez intr-o poziție draguța și nemișcata, iar cand vad acea cutie neagra s-o zbughesc! Acum te mai miri de ce in majoritatea fotografiilor, noi pisicile, aparem dormind sau stand cu spatele? Pont: ai bonus in plus daca inchizi ochii iar urechile sunt lasate. Ochii roșii sunt și ei interesanți!

9.  Acapararea patului, episodul 101. Ești o pisica foarte rasfațata și te incurajez sa dormi cu oamenii pentru a-ți ieși acest truc. Aseaza-te intre stapanii tai pentru inceput, paralel cu ei. Imediat ce au adormit, rotește-te treptat pana ce ajungi sa stai de-a latul patului.  Oamenii sunt ușor de mișcat in timp ce dorm și iși vor aminti ca i-ai impins cu picioarele abia dupa ce se vor ține deja de marginea patului, iar tu vei avea restul. Fericire!

10.  Joaca cu ziarul. Acesta este opusul jocului de-a ignoratul, asa ca simte-te liber sa le combini ori de cate ori vrei. Cu toții știm ca oamenii sunt fascinați de acele jucarii foșneitoare ce se numesc ziare! Atunci cand stapanul tau se simte puțin trist, da-i atenția de care are nevoie. Cel mai bun moment pentru a face asta este atunci cand ia ziarul pentru a se relaxa puțin. Ajuta-ți stapanul sa gaseasca placerea suprema dincolo de ziar! Funcționeaza de fiecare data!

11. Pornește porția de dragoste. Cand stapanul tau a avut o zi agitata și e obosit de toate jocurile tale nemiloase, ia o pauza și iubește-l in felul in care numai pisicile știu s-o faca. Așeaza-te in poala lui și privește-I cu cei mai somnoroși ochi, ca și cand l-ai adora doar pe el. Aceste lucru va veni in mod natural. Iți garantez ca vei simți cu adevarat ca iubești, iar rasplata va fi neprețuita.

Comentarii:

1 comentariu

Gravatar
Ana    |   10.01.2013
cat de adevarat... fiecare cuvintel....:))

Comenteaza articolul

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate *
  • mail-share.png
Intreaba medicul veterinar

Evenimente din lumea animalelor


Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cand a aparut pisica domestica?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cand toarce o pisica?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cum isi aratau vechii greci durerea la decesul unei pisici?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Ce inseamna atunci cand coada unei pisici se misca dintr-o parte in alta?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Ce este special la pisicile care traiesc la Muzeul Ernest Hemingway din Florida?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Psicile calico sunt de obicei...

urmatoarea intrebare
vezi rezultatul
Animax
Feedback Zoo.ro
Inchide fereastra